Jump to content
 Share

Alucard33rd

PM not sending or saving

Recommended Posts

I am getting frustrated a bit because I wrote two long PM to people and both times the website gave me the "Sent Message" notification but it doesn't actually send and erases the hard work I put into the PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Posted  Edited by SwegBuster

Who were you sending them too?

 

Sometimes things will time out for me also.

Edited by SwegBuster

swegbuster1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


22 minutes ago, SwegBuster said:

Who were you sending them too?

 

Sometimes things will time out for me also.

Roy and Server Managers. Note, The PM I write take quiet some.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Is it just to higher ups that it doesn't save? Or in overall cases that the messages doesn't save?


pfs.gif.0454852536d8143a5e368e9f7a24a8a4.gif

credits to @Clavers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Achievements

2 hours ago, Bae said:

Is it just to higher ups that it doesn't save? Or in overall cases that the messages doesn't save?

Well its only been recent and it happens to be that I am only sending to Higher Ups.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Posted  Edited by CrusTi

This problem is still not fixed. @denros Its bothering me a lot that I cant PM anyone Manager+

 

NOTE: I think it might have to do with me duplicating my tab while im writing the PM

Edited by CrusTi

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...