Jump to content
 Share

Chef.

Guys plz help ;/

Recommended Posts

Hey gamers,

I loaded up my PC like 3 days ago and I've noticed that it has dropped in performance greatly. I can't even load a server browser or Steam message someone. My frames in games has dropped by 60-100. Here are a list of things I've tried:

  • Restarted computer
  • Uninstalled my most recent Windows update
  • Uninstalled and reinstalled CS:GO

None of these have worked. Plz give me some suggestions or no gaming privileges for a week.      :deletethis:  

 

Note: My GPU is Radeon 580

Share this post


Link to post
Share on other sites


All that pron will really get to your PC after a while :lenny:

 

But no, i've had this issue before.  And honestly I think the way that I fixed it was I did a factory restore on my PC.  Wiped everything. It sucked. You can move pictures and what not to a USB drive if you wish to keep them.  Other than that I don't really know what to say 


 

1869790287_thorgiphy.gif.a5585d3368c586a7d7f25bad5ff4bc7a.gif

 

Current: TTT Admin

                Public Relations

Share this post


Link to post
Share on other sites


update ur drivers boy


xmi_signature_yae_miko_forums.thumb.png.382ccbebc34625a5221fa5d2521b1321.png

 

Former | too many things to fit in a signature

Share this post


Link to post
Share on other sites

Achievements

25 minutes ago, Korowa said:

update ur drivers boy

This

I noticed a low performance before on my computer, and updating my drivers worked to put up performances back to where it was before.


76561198043643390.png

 

sig-improved-silver.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


Posted  Edited by Liloz01

I messaged him on Discord. I asked him to install CPU-Z and show me each tab. The CPU tab was pretty suspicious.

 

Here's what he sent me:

 

 cpucapture.PNG.62d4c20e7c5e1d0865a904faa50d717b.PNG

 

Can you spot the issue? Spoiler contains the answer!

 

 

He cucked his CPU to 1 core/thread. I got a solution for him (changing his boot options).

 

It's fixed now. Big brain strikes again.

Edited by Liloz01

Contact me here or on Discord @Liloz01#9857

For help with anything Forum related: 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Posted  Edited by Chef.

Its fixed! Thanks @Liloz01 for the help

:locked:

Edited by Chef.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Guest

Yeah sometimes windows can be stupid. At least It’s fixed now! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Also you can try updating motherboard drivers to keep this from happening. Sometimes updates can help with proformance issues or fix bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, RainGamma said:

Also you can try updating motherboard drivers to keep this from happening. Sometimes updates can help with proformance issues or fix bugs.

he literally said its fixed l2read


xmi_signature_yae_miko_forums.thumb.png.382ccbebc34625a5221fa5d2521b1321.png

 

Former | too many things to fit in a signature

Share this post


Link to post
Share on other sites

Achievements

Guest
Just now, Korowa said:

he literally said its fixed l2read

ik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...