Jump to content
  • Please be aware that this bug report database is for website bugs only.

    Please report issues with servers in the correct server forum, here: https://gflclan.com/forums/forum/22-divisions/

  • Profile Post Bar Glitches


    Nap14hockey
     Share

    Hi, the profile post bar seems to be screwing up lately, with images flashing black, and overlapping, as shown below.

    I have refreshed, closed, etc.

    Capture8.PNG.5cade14c74b7a92b4692bb3ece96d060.PNG

     Share


    User Feedback

    Recommended Comments

    click options uncheck show rich text format.

     

    also what browser because I'm attempting to dupe it atm, and can't with the steam browser, tried the typical resize of the screen and that did not work.

     

    just tried with vivaldi no results :(

     

    attempted with firefox also inclusive...

     

    ok ya google chrome issue it seems.

     

    just attempted to dupe on edge while not logged in, pretty sure I was logged in with the other browsers though so that may play a role in it, but it 100% has to do with google and how google is reading the website so the fix would be to fix how google chrome reads it and not anything else.

     

    I still have no clue why vivaldi does not have the same issue, simply because vivaldi is chromium based but what ever I guess.

    Edited by rapperdan
    Link to comment
    Share on other sites
    On 4/8/2018 at 4:33 PM, rapperdan said:

    click options uncheck show rich text format.

     

    also what browser because I'm attempting to dupe it atm, and can't with the steam browser, tried the typical resize of the screen and that did not work.

     

    just tried with vivaldi no results :(

     

    attempted with firefox also inclusive...

     

    ok ya google chrome issue it seems.

     

    just attempted to dupe on edge while not logged in, pretty sure I was logged in with the other browsers though so that may play a role in it, but it 100% has to do with google and how google is reading the website so the fix would be to fix how google chrome reads it and not anything else.

     

    I still have no clue why vivaldi does not have the same issue, simply because vivaldi is chromium based but what ever I guess.

    I run brave, which is chromium based.

     

    And I turned off all script blockers, etc.

    Link to comment
    Share on other sites


    Guest
    This is now closed for further comments

×
×
  • Create New...